התחברות

הרשמו ותתחילו להנות מאלפי מתכונים מהשפים הגדולים בארץ, המלצות לטיולים, בריאות והחיים הטובים

התחברו באמצעות


או

עדיין לא רשומים?

הירשמו כאן

הרשמה לאתר

הרשמה באמצעות


או

לפחות 6 תווים באנגלית. לפחות מספר אחד, אות גדולה אחת , תו אחד מיוחד (!,# וכו')

כבר נרשמתם לאתר בעבר?

התחברו כאן

שכחת סיסמה?

מלא/י את כתובת הדואר האלקטרוני של המשתמש שלך וישלח אליו קישור לאיפוס הסיסמה


בחרו סיסמה חדשה


#
program-page
שמן זית

״ארץ הזית״

סוף המסיק, בושם שמן זית ישראלי עולה עכשיו מאחרוני בתי הבד שעדיין פועלים. כמה מענגת בעיטת הטריות שמכה בנחיריים בזמן הזה של השנה. כמה כח יש בעשיית הזהב של אחרוני המתעקשים, חקלאים ישראלים, ולא משנה מאיזו דת או עדה הם, להוסיף ולעבד את אדמת הארץ הזו. איזו ישראליות, איזו עקשות מסחררת להוסיף ולהצמיח את הזית, לעצור את השמן שאלפי שנים זורם בעורקי האזור. אנחנו מזמינים אתכם לשיטוט בעולמות שמן הזית הישראלי, לזרום ביחד איתו לאורך ציר ההסטוריה, מימי קדם לחדשנות וקידמה. להלך בעקבותיו לאורכה ולרוחבה של הארץ, ללמוד מיני זנים, דרכי חקלאות, לנפץ מיתוסים ולאושש אמיתות. שמן זית טרי שמשמר את טעמי הארץ, זיכרונות הפרי ואיכויותיו ומביא את ניחוחו וטעמו למטבח שלנו ומאפשר לקרוא בזית המנקד את נופי הארץ הבטחה לעתיד. לירוק של העץ, ששנים ידע לנצח פה ימי חורבן והרס, אסונות טבע לצד מעשי ידי אדם. שימו שמן זית כי הוא זהב הארץ, וימשוח ימינו כקדם.                                                הילה אלפרט היא אשת קולינריה המבשלת מילים ואוכל בעיתונות ובטלוויזיה, מחברת ספרים, יועצת לחברות מזון ומרצה על ההסטוריה של האוכל. אלפרט, המלווה את ענף הזית בשנים האחרונות, יוצאת למסע בעקבות הזהב הנוזלי תנפץ מיתוסים, תבאר מושגים ותבשל בשמן זית ישראלי.

קרא עוד

מתכונים

כתבות

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    צפייה בסרטון

    נא להזין את הסיסמה שקיבלת בזמן ההרשמה לסדנה