טראפלס שמן זית, לימון פרסי וסומאק עם רכז רימונים של הילה אלפרט

בר שוקולד עשיר בטעמים עם מעט מרכיבים וקל להכנה. מתוך התוכנית "מילון שמן הזית הגדול" עם הילה אלפרט

יוגב מאיר
זמן הכנה
10 דק
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
7 שעות
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

300 גר' שוקולד מריר 70% באיכות טובה
130 מ"ל שמן זית
חצי לימון פרסי טחון דק דק
חצי כפית מחוקה סומאק
חצי כפית מחוקה מלח
רכז רימונים לעיטור
אבקת קקאו באיכות טובה לעיטור
אופן הכנה
1 שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערת זכוכית מעל סיר אדים בשיטת בן מארי או בפולסים של 30 שניות במיקרו
2 מסירים מהאש ושופכים את שמן הזית לשוקולד החם ומערבבים עד להטמעה
3 מוסיפה את התבלינים, לימון פרסי, סומאק, מלח ומערבבים
4 מרפדים תבנית אינגליש קייק ברצועת נייר אפייה. חשוב להשאיר שוליים בולטים שיהיה אפשרי לשלוף מהתבנית בקלות
5 שופכים את הנוזל, מחליקים את פני השטח ומכסים בניילון נצמד מבלי שיגע בשוקולד
6 מעבירים למקרר למשך 7 שעות
7 חותכים לקוביות, רצועות, משולשים – איך שבא לכם טוב בעין מניחים את הקקאו במסננת דקה ובעזרת טפיחות עדינות מפדרים עם קקאו ולבסוף מזלפים רכז רימונים ומגישים מיד

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות