פסטה בנינג’ה ספידי
פסטה בנינג'ה ספידי, אם גם אתם מכורים לפסטה ונמאס לכם לחכות מלא זמן עד שתתבשל מצאנו לכם את הפתרון המושלם לארוחה שלמה ברבע שעה
קרדיט: חיה טבואדה
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
25 דק׳
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
פסטה
1 חבילה או 500 גרם פסטה קצרה
2 צנצנות ממרח פסטו
2 מיכלי שמנת מתוקה 38% או חלב או קרם קוקוס
0.5 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית שטוחה מלח דק
ירקות צלויים
3 זוקיני ירוק בינוניים
1 סלסילה פטריות שמפיניון
הגשה
1 כוס עלי בזיליקום
1 כוס גבינת מוצרלה מגוררת
1 כוס גבינת פרמזן מגוררת. לטבעוניים – ניתן להחליף את הגבינות בפתיתי שמרים (ולהשתמש בקרם קוקוס)
אופן הכנה
1 בתחתית הסיר שמים את הפסטה (כשהיא לא מבושלת מראש) יחד עם כל שאר המרכיבים ובמידת הצורך, מוסיפים חצי כוס מים לכדי כיסוי הפסטה ומערבבים.
2 חוצים את הזוקיני לאורכם ולאחר מכן למקטעים של 3-4 סנטימטר. בנוסף, חוצים גם את הפטריות.
3 בקערה מתבלים את הירקות עם פלפל שחור, מלח ושתי כפות שמן זית.
4 מניחים את צלחת הטיגון במיקום העליון ומסדרים מעליה את הירקות.
5 סוגרים את המכסה ומפעילים את המכשיר על פי הוראות היצרן:
6 מזיזים את המתג החכם למצב תכנית ספידי.
7 בוחרים בתוכנית ארוחה מהירה (שילוב של בישול באדים וטיגון באוויר חם).
8 מכוונים את הטיימר ל-15 דקות ולוחצים על כפתור התחלה / עצירה.
9 לאחר 10 דקות, פותחים את המכשיר ובודקים את הירקות – אם מבושלים מספיק אפשר להוציא את צלחת הטיגון מהסיר, מערבבים את הפסטה עם הירקות והמוצרלה ומעבירים לצלחת הגשה. מפזרים מעל עלי בזיליקום ופרמזן/פתיתי שמרים ומגישים.