פסטה צנון עם צנוברים של הילה אלפרט
פסטה צנון טעימה וקלה להכנה. מתוך התוכנית "מילון שמן הזית הגדול" עם הילה אלפרט
זמן הכנה
10 דק
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
פרווה
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
6 צנוניות חתוכות לקוביות קטנטנות
4 כפות שמן זית
2 בצלים ירוקים קצוצים
מיץ מחצי לימון
250 גר' ספגטי מבושלים במים עם מלח לפי הוראות היצרן, מסוננים
1 כוס צנוברים קלויים על מחבת יבשה
צרור ארוגולה קצוץ דק
50 גר' פרמיז'אן מגורדת דק
אופן הכנה
1 במחבת גדולה, כזו שתוכל להכיל בתוכה את הפסטה מחממים את שמן הזית, מכניסים פנימה את הצנוניות ומטגנים, על אש בינונית, עד שיזהיבו.
2 מוסיפים פנימה את הבצל הירוק ומטגנים עוד דקה.
3 מוסיפים את מיץ הלימון, המלח, ומערבבים היטב.
4 מוסיפים פנימה את הספגטי המבושל, הצנוברים ומערבבים היטב מעל האש למשך כדקה.
5 מסירים מהאש, מוסיפים את הארוגולה והפרמיז'אן. מערבבים ומגישים