סלט אנדיב כיפי ומרענן של הילה אלפרט

סלט אנדיב כיפי ומרענן עשיר בירקות ומטובל ברוטב מתקתק. מתוך התוכנית "מילון שמן הזית הגדול" עם הילה אלפרט

זמן הכנה
10 דק
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
15 דקות
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

ראש אנדיב מחולק לעלים
10 עלי לבבות חסה
חופן קטן עלי מיקרו סלק
חופן קטן גרגר נחלים
חופן עלי סלרי רעננים
לרוטב:
1/4 כוס שמן זית
1 כף טרגון טרי קצוץ
כוס מיץ תפוחים מדוכן המיצים
½ כפית פלפל גרוס
1 כפית מחוקה מלח
2 כפיות סוכר חום
מיץ מחצי לימון
להגשה:
מלח גס
20 גר' אגוזי מלך שבורים גס
אופן הכנה
1 קורעים את עלי החסה לחתיכות גדולות.
2 מחממים בקערה גדולה מערבבים את כל העלים. זית ישראלי איכותי ומטגנים בכל פעם כמות קטנה, שלא יהיה צפוף מוציאים למסננת מרופדת בנייר סופג
3 מכניסים את כל חומרי הרוטב למעבד מזון.
4 יוצקים את הרוטב על העלים, מפזרים את האגוזים ומערבבים
5 תהנו!
סלט אנדיב שמן זית

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות