שקשוקה ברמונדי של הילה אלפרט

שילוב מנצח בין החלמון לדג ורוטב עגבניות: מתכון לשקשוקה שאי אפשר להפסיק לאכול

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 דג ברמונדי מפולט חתוך לרצועות בעובי של כ-3 ס”מ
4 כפות לימון כבוש “פרג”
1 קצת שמן זית
1 בצל בינוני חתוך לקוביות בגודל ס”מ
1 פלפל ירוק חריף פרוסות לחצי ס”מ
2 פולפה עגבניות
2 כפות רכז עגבניות
4 שיני שום חתוכות גס
1 מלח
1 צרור כוסברה קצוצה
6 ביצים
אופן הכנה
1 חותכים את הדג לרצועות
2 בקערה מעסים את רצועות הדג בלימון כבוש, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר
3 במחבת גדולה וכבדה מחממים את שמן הבית מזהיבים את הבצל
4 מוסיפים פנימה את הפלפל החריף ומוסיפים לטגן עד שהוא מתחיל להזהיב, ואז מוסיפים את השום והעגבניות וממליחים
5 מטגנים עד שמסמיך ומרבית הנוזלים נעלמו. שקשוקה אוהבת שמן ולא מים
6 מפרידים את החלמונים מהחלבונים. את הפעולה הזו כדאי לעשות כשהביצים עדיין קרות מהמקרר. אחרי ההפרדה כדאי לתת להם להתחמם: על הביצים להיות בטמפרטורת החדר
7 בזה אחר זה יוצקים את החלמונים במחבת וביניהם את הדג. מבשלים עד שהם מתחילים להיקרש אבל לא יותר. מכבים למשך חצי דקה. זורים מעל כוסברה קצוצה ומגישים מיד עם לחם אחיד
שקשוקה ברמונדי של הילה אלפרט
שקשוקה ברמונדי של הילה אלפרט

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות