סלט שומר, תפוז, זיתי טאסוס ושקדים מטוגנים בשמן זית ומלח של הילה אלפרט

סלט ביש בש עם טוויסט שהוא תענוג גדול. מתוך התוכנית "מילון שמן הזית הגדול" עם הילה אלפרט

יוגב מאיר
זמן הכנה
15 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

3 ראשי שומר
מיץ מ- 3 תפוזים
שמן זית באיכות טובה
12 זיתי טאסוס כבושים במלח, מגולענים
חופן שקדים קצוצים ידנית
1/4 כפית מלח
אופן הכנה
1 מחממים במחבת 2 כפות שמן זית, על אש קטנה מטגנים את השקדים הקצוצים עם המלח עד שיזהיבו. כשמוכן מעבירים לצלחת שטוחה שיצטנן
2 חותכים את השומר לרבעים ואותם פורסים דק. מעבירים לקערה ויוצקים מעל 6 כפות שמן זית ואת מיץ התפוזים
3 חוצים את זיתי הטאסוס, מוסיפים לתוך הסלט, מערבבים ומניחים להם שינוחו כשעה
4 מעבירים לצלחת ומקפידים שיהכל יהיה בשכבה אחת. מפזרים מעל הסלט את השקדים ומגישים מיד

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות