הרשמו ותתחילו להנות מאלפי מתכונים מהשפים הגדולים בארץ, המלצות לטיולים, בריאות והחיים הטובים
התחברו באמצעות
שכחת סיסמה?
הירשמו כאן
הרשמה באמצעות
לפחות 6 תווים באנגלית. לפחות מספר אחד, אות גדולה אחת , תו אחד מיוחד (!,# וכו')
התחברו כאן
מלא/י את כתובת הדואר האלקטרוני של המשתמש שלך וישלח אליו קישור לאיפוס הסיסמה
חזרה להתחברות
נדיה אליס השפית האיטלקית מלמדת אותנו איך מבשלים את כל המאכלים האיקונים מהמטבח האיטלקי – בגרסה הטבעונית. הפעם – נלמד שלושה מתכונים עם טופו: מתכון לטופו בטעם בייקון, קונכיות בצק במילוי פטריות ושמן כמהין, ולסיום פסטה קרבונרה – הכל כמובן טבעוני.