פשטידת ברוקולי וגבינות טבעונית

נדיה אליס השפית האיטלקית מלמדת אותנו איך מבשלים את כל המאכלים האייקונים מהמטבח האיטלקי – בגרסה הטבעונית.
הפעם מתכונים מהירים: פשטידת ברוקולי וגבינות עם סלט עלים טרי.

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 חבילת בצק פילאס
פרחי ברוקולי טרי
שום טרי קצוץ
חבילת טופו
כפית מלח הודי קלה נמאק
גבינת פרמזן טבעונית
גבינה מלוחה טבעונית 16% מגורדת
מלח
שמן זית
לסלט:
מיקס עלי בייבי
מיץ לימון
5 עגבניות שרי
צנוניות
עירית קצוצה
חצי כפית חרדל דיז'ון
אופן הכנה
1 במעבד מזון טוחנים את הטופו עם 3-4 כפות מים עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
2 בקערה מערבבים את הטופו יחד עם הקלה נמק והגבינות. מכניסים למקרר.
3 מכינים את הברוקולי: מרתיחים סיר מים וחולטים את הברוקולי במשך דקה. מסננים.
4 במחבת רחבה מחממים שמן זית ומטגנים את השום הקצוץ. מוסיפים את הברוקולי, ממליחים ומקפיצים משך דקה.
5 מוסיפים את הברוקולי לגבינות ומערבבים
6 מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים היטב תבנית עגולה ומרפדים אותה עם בצק הפילאס המופשר. מהדקים טוב את הבצק לתבנית עד השוליים. מחוררים עם מזלג את הבצק. עם שאריות הבצק מכינים פסים איתם נקשט את קיש
7 מוזגים את מילוי הגבינות והברוקולי אל תוך הבצק.
8 מעל המילוי מניחים את פסי הבצק שהכנו בצורות X ומברישים אותם עם קצת שמן זית
9 מכניסים את הפשטידה לתנור ל-30 דקות
10 בינתיים מכינים סלט מעלי הבייבי ועגבניות השרי (חתוכות באמצע)
11 מכינים את הוינגרט לסלט: מערבבים בקערה את החרדל עם מיץ מחצי לימון, 4 כפות שמן זית, ¼ כפית מלח ועירית קצוצה
12 מערבבים את הסלט עם הוינגרט ומגישים אותה יחד עם פרוסת פשטידה חמה ישר מהתנור

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות