כיסוני אגסים ושוקולד טבעוניים

נדיה אליס השפית האיטלקית מלמדת אותנו איך מבשלים את כל המאכלים האייקונים מהמטבח האיטלקי – בגרסה הטבעונית.
הפעם מתכונים מהירים: קינוח של שוקולד ואגסים

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

גליל בצק עלים
4 אגסים
110 גר סוכר חום
מיץ מלימון אחד
½ כפית תמצית וניל
2 כפות שוקולד צ'יפס
2-3 כפות סוכר חום לקישוט
3 כפות חלב אורז שקדים להברשה
אבקת סוכר להגשה
אופן הכנה
1 מקלפים את האגסים וחותכים אותם לקוביות קטנות
2 במחבת נון-סטיק ממיסים את הסוכר על אש נמוכה עד שהוא מתקרמל.
3 מוסיפים את האגסים, את מיץ הלימון ואת תמצית הוניל ומבשלים על אש קטנה כרבע שעה. מצננים
4 פותחים את גליל הבצק על משטח עבודה וחורצים עיגולים בעזרת רינג
5 מניחים כף אגסים במרכז כל עיגול ומוסיפים כמה שוקולד צ'יפס למילוי
6 מקפלים את הבצק לחצי וסוגרים טוב את הדפנות בעזרת מזלג. עם סכין חדה מייצרים כמה חיתוכים בחלק העליון של הבצק כדי שהאדים יוכלו לצאת במהלך האפיה.
7 מברישים את הבצק עם מעט חלב אורז שקדים ומפזרים מעל קצת סוכר חום
8 אופים בתנור חם (180 מעלות) במשך 20 דקות, עד שהבצק מוזהב
9 לפני ההגשה מקשטים עם אבקת סוכר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות