בראוניז עם גלידת בננה טבעוניים

נדיה אליס השפית האיטלקית מלמדת אותנו איך מבשלים את כל המאכלים האייקונים מהמטבח האיטלקי – בגרסה הטבעונית.
הפעם היא מכינה קינוחים קצת יותר בריאים: טרטלטים "בראוניז" משעועית אדומה עם גלידת בננה, שוקולד צ'יפס ופקאנים מקורמלים

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
15 דק'
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבראוניז:
150 גרם קמח שקדים
130 גרם חמאת בוטנים ללא תוספת סוכר
130 גרם שעועית אדומה
2 כפות אבקת קקאו
3 כפות סירופ מייפל טבעי
כף גולדן גוג'י ברי
קורט מלח
לגלידה:
3 בננות בשלות מאוד קפואות ללא קליפה
2 כפות שוקולד צ'יפס
חופן פקאנים מקורמלים
2-3 כפות קרם אגוזים-פסטוק
אופן הכנה
1 מעבדים במעבד מזון את כל המרכיבים (חוץ מהבבנות, השוקולד צ'יפס והקרם אגוזים פסטוק) עד לקבלת משחה חלק
2 עם המסה, יוצרים בסיס לטרטלטים- בין שני ניירות אפייה מרדדים את המסה לעובי 2 ס"מ בערך, קורצים עיגולים ומכניסים לתבנית מאפינס
3 מוציאים את הבננות מהמקפיא ומעבדים אותן למעבד מזון עד לקבלת מרקם של גלידה
4 מוסיפים לגלידת הבננה את השוקולד צ'יפס
5 בעזרת שתי כפות ממלאים את הטרטלטים בגלידת בננה
6 מקשטים עם כף קרם אגוזים-פיסטוק ופקאנים מקורמלים קצוצים, ומגישים מיד

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות