ספגטי ברוטב עגבניות קל להכנה

מתכון פשוט ומהיר של עומר מילר לספגטי ברוטב עגבניות במינימום מרכיבים. מינימום מרכיבים ומקסימום טעם! מנה מושלמת וטעימה שכל הילדים יעופו עליה.

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 חבילה ספגטי
1/2 קילו עגבניות שרי תמר
5 שיני שום
1/4 כוס שמן זית
50 גר פיקורינו
אופן הכנה
1 בסיר רחב מאדים שום בשמן זית.
2 מוסיפים עגבניות שרי חצויות ומגבירים להבה
3 מכסים סיר ומבשלים עשר דק. מסירים מכסה.
4 מועכים עגבניות עם כף עץ
5 מתבלים ומבשלים עשר דק.
6 טוחנים את תכולת הסיר לקרם חלק
7 מבשלים ספגטי לפי הוראות יצרן. מסננים מהמים ומעבירים לרוטב החם.
8 מגררים מעל פיקורינו ומזליפים שמן זית

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם