קייקפופס בובספוג קלים להכנה

קייקפופס מושלמים וטעימים בצורת בובספוג! קייקפופס הם כדורי שוקולד משאריות עוגה בחושה. מיני עוגת שוקולד על מקל מעוצבים בצורת בובספוג שכל הילדים ישמו להכין ולאכול. קינוח מושלם לימי הולדת ולאוהבי הבוב ספוג בפרט.

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לעוגת שוקולד:
2 כוסות קמח לבן
4 כפות קקאו
1 שקית אבקת אפיה
קמצוץ סודה לשתיה
אחד ורבע כוס סוכר לבן
חצי כוס שמן קנולה / חמניות
כוס וחצי מים חמים (לא רותחים)
1 כף חומץ
לקייקפופס:
3 כפות גדושות של ממרח שוקולד שאוהבים.
מקלות סוכריה
צימקאו לבן
צבע מאכל לשוקולד מנדלברג
אופן הכנה
לעוגה:
1 מדליקים תנור ל160 מעלות טורבו
2 מנפים את הקמח, אבקת אפיה וסודה וקקאו לקערה
3 מוסיפים את הסוכר ומערבבים היטב.
4 מוסיפים את המים והשמן ומערבבים היטב!
5 מוסיפים את החומץ ומערבבים מעט רק עד לאיחוד.
6 מחלקים בין שתי תבניות אינגליש ואופים כ40 דקות או עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא עם פירורים יבשים.
7 מצננים לגמרי.
לקייקפופס:
1 לעוגת מאורכת אחת (אינגליש קייק) נצטרך להוסיף כ-3 כפות גדושות של ממרח שוקולד שאוהבים.
2 נפורר את העוגה ונניח את הפירורים במעבד מזון או מיקסר עם ממרח השוקולד
3 נעבד עד לקבלת בצק רך ונוח לשימוש. אם הבצק דביק מדי אפשר להוסיף מעט שברי בסקוויטים או עוד עוגה. אם הבצק פירורי מדי נוסיף עוד ממרח שוקולד
4 ניצור כדורים וקוביות לפי הצורה הנדרשת.
5 נשתמש במקלות סוכריה אותם נטבול בצימקאו לבן מומס ואז נדחוף לתוך הכדור עד שהמקל נעוץ היטב.
6 נעביר להקפאה את הכדורים על המקלות.
7 בינתיים נמיס כוס שלמה של צימקאו לבן, בפולסים של 30 שניות במיקרו.
8 נחלק את הצימקאו המומס בין כמה קעריות קטנות ובכל קערה נוסיף צבע מאכל לשוקולד מנדלברג לפי מה שנרצה לצבוע ולקשט.
9 שחייבים להשתמש בצבעי שוקולד ולא בצבעי מאכל רגילים שישברו את המרקם של הצימקאו.
10 טיפ נוסף הוא לעבוד במהירות כי הצימקאו מתקשה ממש מהר, ולהניח לידכם כוס עם מים חמים ולשמור בתוכה את הצבעים בהם אתם לא משתמשים באותו הרגע וכך הם ישארו נוזליים.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם

    אולי יעניין אותך גם: