בראוניז כשר לפסח של חן במטבח

מתכון לבראוניז ללא גלוטן, בראוניז כשר לפסח של חן במטבח. אי אפשר להפסיק לאכול אותם הבראוניז האלה משגעים!

3 דירוגים
8 תגובות
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דקות
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

תבנית ריבועית 23*23:
4 ביצים גדולות
¾ כוס סוכר לבן
¼ כוס סוכר חום כהה
200 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
¾ כוס שמן
1 כפית תמצית וניל
1 כוס דחוסה שקדים טחונים/קמח שקדים
¼ כוס אבקת קקאו
½ כפית מלח
100 גרם שוקולד מריר קצוץ
אופן הכנה
השימוש בכוס מדידה של 250 מ"ל
1 לחמם תנור ל-180 מעלות. לרפד תבנית ריבועית בנייר אפייה ולשמן מעט.
2 להניח את קוביות השוקולד בקערית, לחמם במיקרוגל כדקה, לחכות כמה שניות ולערבב עד שהשוקולד נמס (אם עדיין יש גושים אז לחמם עוד). לחכות שיצטנן כ-2 דקות.
3 להניח את הביצים בקערה גדולה, להוסיף סוכר לבן וחום ולטרוף עם מטרפה ידנית עד שהתערובת מעט תפוחה ובהירה.
4 להוסיף שמן ותמצית וניל ולערבב. להוסיף את השוקולד המומס תוך כדי ערבוב.
5 להוסיף, שקדים טחונים, אבקת קקאו ומלח ולערבב עם לקקן.
6 להוסיף שוקולד קצוץ ולערבב.
7 להעביר את התערובת לתבנית ולהכניס לתנור לאפייה של כ-25 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז הבראוניז יוצא עם פירורים לחים מאוד.
8 לצנן לגמרי, להוציא מהתבנית ולחתוך לריבועים. לשמור בצנצנת עוגיות אטומה עד 2-3 ימים או במקרר עד שבוע.
9 אפשר לשמור את הבראוניז עד חודשיים במקפיא.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    8 תגובות

    • 8

      מושלם.גורף מחמאות כל פעם מחדש.

       מתכון קל,טעים בטירוף. תודה רבה!

       מתכון קל,טעים בטירוף. תודה רבה!
      עינת says:
    • 7

      החלפת השמן

       האם אפשר להחליף את השמן בחמאה? כמה?

       האם אפשר להחליף את השמן בחמאה? כמה?
      דינה says:
      • המתכון הספציפי הזה הוא עם שמן. אבל בהחלט אפשר לנסות להחליף בחמאה

        המתכון הספציפי הזה הוא עם שמן. אבל בהחלט אפשר לנסות להחליף בחמאה
        rotem says:
    • 6

      מתכון מעולה!!! יצא ממש טעים !

       

       
      מאיה says:
    הצג תגובות נוספות

    אולי יעניין אותך גם

    אולי יעניין אותך גם: