פסטה ברוטב עגבניות כשרה לפסח
אטריות אורז ברוטב עגבניות, חרפרף וטעים בטירוף
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
150 גרם אטריות אורז בעובי 5 מ”מ
20 עגבניות שרי
2שיני שום
2 כפות שמן זית
1 כף רסק עגבניות
מלח ופלפל
1 כפית סוכר
1 קורט צ’ילי יבש
עלי בזיליקום חתוכים גס
אופן הכנה
1 משרים את אטריות האורז במים רותחים 3 דקות
2 שמים על מחבת שמן זית, ו 2 שיני שום כתושות ומערבבים
3 חוצים עגבניות שרי ומכניסים למחבת, מערבבים ונותנים לעגבניות להתרכך
4 מוסיפים את רסק העגבניות, מלח פלפל, צ'ילי וסוכר ומערבבים
5 טוחנים את הרוטב מעט עם בלנדר מוט ומכניסים את האטריות לרוטב, מבשלים ומערבבים עד שהרוטב סמיך והנוזלים התאדו (כ 10 דקות)
6 מגישים עם עלי בזיליקום מלמעלה