מתכון לפשטידת ברוקולי ללא חלב של רון יוחננוב

מתכון לפשטידת ברוקולי ללא חלב, מנה טבעונית מעולה שמתאימה לאלרגים ללקטוז ולכולם, טעימה בטירוף ובריאה מאוד

זמן הכנה
20 דק
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
50 דק
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

4 ביצים
כוס מים
חצי כוס שמן
1 כוס קמח לבן רגיל
1 שקית אבקת אפיה
כף חומץ סינטטי (לא לוותר)
מלח / פלפל שחור
כפית סוכר
פלפל שחור
1 קג' ברוקולוי-ראש כרובית מפורקת לתפרחות ומוקפצת במחבת עם 4 כפות שמן זית.
שומשום
אופן הכנה
1 מתחילים עם הטיפול בירקות, מקלפים, קוצצים. מחממים מחבת עם שמן זית, מוסיפים את הירקות ומקפיצים עד שמזהיבים מעט.
2 מוסיפים תיבול ומערבבים היטב. הירקות צריכים להיות טעימים לפני שהופכים להיות פשטידה.
3 מחממים תנור ל-180 מעלות (חום עליון / תחתון או טורבו)
4 בקערה, בעזרת מטרפה, מערבבים את כל המרכיבים לבלילה הבסיסית.
5 מוסיפים את הברוקולי הקצוץ.
6 מרפדים תבנית בנייר אפיה, שופכים את פירורי לחם שיהפכו להיות הבסיס ויספגו שאריות של נוזלים. יוצקים מעל את התערובת ומכניסים מיד לתנור לאפייה.
7 אופים 40 דקות או עד שהפשטידה זהובה וקיסם יוצא יבש.
8 מצננים ומגישים.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם