פלוט במילוי עגבניות וגבינות של מיקי שמו

פלוט במילוי עגבניות וגבינות של מיקי שמו

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק
5 כוסות קמח לבן (700 גר’)
1 כוס קמח שיפון (150 גר’)
3 כוסות מים (600 גר’)
2 כפיות מלח (20 גר’)
1 שקית משפר אפייה (10 גר’)
1/2 שקית שמרים (25 גר’)
2 כפות פולנטה (קמח תירס)
לממרח עגבניות:
2 שיני שום
250 גר’ עגבניות מיובשות
3 כפות שמן זית
5 עלי בזיליקום
קורט מלח
פלפל שחור
גבינות ארומטיות:
250 גר’ גבינת פיקורינו
אופן הכנה
1 מערבבים במהירות איטית את הקמחים ,”משפר האפייה” והמים במיקסר עד קבלת בצק אחיד כ- 5 דקות, מניחים כחצי שעה בקערת המיקסר .
2 בנתיים מעבדים את חומרי ממרח העגבניות בבלנדר/מעבד מזון לממרח אחיד. מניחים במקרר.
3 אחרי חצי שעה מכניסים את השמרים ומתחילים “ללוש” כ- 5 דקות נוספות במהירות איטית-בינונית. מוסיפים את המלח.
4 מוציאים את הבצק לשולחן העבודה ומחלקים ל- 9 יח’ שוות, מכסים בניילון נצמד ומשאירים ע”ג שולחן העבודה לחצי שעה.
5 פותחים כל יח’ בצק למלבן ארוך בגודל התבנית, מורחים בממרח עגבניות ומפזרים את הגבינה. מתפיחים כשעה.
6 מחממים תנור ל- 220 C , אופים כ- 12-14 דקות , מברישים מעט בשמן זית מיד כשיוצאים מהתנור.
פלוט במילוי עגבניות וגבינות של מיקי שמו
פלוט במילוי עגבניות וגבינות של מיקי שמו

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות