סטייק אנטריקוט במחבת
מתכון מהיר פשוט וקל להכנה לסטייק אנטריקוט במחבת
זמן הכנה
15 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
25 דק'
כשרות
בשרי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 נתח סטייק אנטריקוט (250-300 גרם)
1 כף שמן זית
מלח גס
פלפל גרוס
תבלין טימין
אופן הכנה
1 מכניסים לתוך קערית שמן זית, מלח גס, פלפל גרוס וטימין ומערבבים.
2 מזלפים את השמן המטובל על נתח הסטייק ומעסים אותו היטב לתוכו משני צדדיו של הנתח.
3 מחממים מחבת פסים על להבה גבוהה ולאחר 3 דקות ומנמיכים את האש מעט ללהבה בינונית.
4 מניחים את הסטייק על המחבת ומבשלים כ-3 עד 7 דקות (בהתאם למידת העשייה הרצויה).
5 לאחר שהסטייק הגיע למידה העשייה הרצויה בצד אחד, הופכים אותו ומבשלים אותו כדקה פחות מהצד הראשון (בהתאם למידה הרצויה) ובמידת הצורך מוסיפים מעט תיבול.
6 מכבים את האש, מניחים את הסטייק על הצלחת, שופכים עליו את הנוזלים שנותרו במחבת ומגישים.