סטייק אנטריקוט במחבת

מתכון מהיר פשוט וקל להכנה לסטייק אנטריקוט במחבת

זמן הכנה
15 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
25 דק'
כשרות
בשרי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 נתח סטייק אנטריקוט (250-300 גרם)
1 כף שמן זית
מלח גס
פלפל גרוס
תבלין טימין
אופן הכנה
1 מכניסים לתוך קערית שמן זית, מלח גס, פלפל גרוס וטימין ומערבבים.
2 מזלפים את השמן המטובל על נתח הסטייק ומעסים אותו היטב לתוכו משני צדדיו של הנתח.
3 מחממים מחבת פסים על להבה גבוהה ולאחר 3 דקות ומנמיכים את האש מעט ללהבה בינונית.
4 מניחים את הסטייק על המחבת ומבשלים כ-3 עד 7 דקות (בהתאם למידת העשייה הרצויה).
5 לאחר שהסטייק הגיע למידה העשייה הרצויה בצד אחד, הופכים אותו ומבשלים אותו כדקה פחות מהצד הראשון (בהתאם למידה הרצויה) ובמידת הצורך מוסיפים מעט תיבול.
6 מכבים את האש, מניחים את הסטייק על הצלחת, שופכים עליו את הנוזלים שנותרו במחבת ומגישים.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם

    אולי יעניין אותך גם:

    בתי בד ישנים ומודרניים

    פותנה ג'אבר | 06.05.2024

    פסטה מק אנד צ'יז

    עומר מילר | 06.05.2024