מחבצת חלווה שוקולד ופטל של תומר בלס
סיימתם את הארוחה אבל חסר לכם המתוק? הנה מתכון לביס סוגר פינות של תומר בלס. מחבצת חלווה שוקולד ופטל. מתוך “סיפור על אהבה ולחם” עם תומר בלס האופה הירושלמי – מתארחת אולגה טוכשר
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
200 גרם מחמצת שיפון
50-100 גרם ממרח שומשום שוקולד
100 גרם עלי מיקס בייבי
50-100 גרם פטל טרי / תות / מה שבא לנו
חצי לימון
שמן זית
מעט מלח
אופן הכנה
1 מחמצת שיפון- מדללים מעט מערבבים עם ממרח שומשום ושוקולד – לפי הטעם.
2 מחממים מחבת עם שמן זית ויוצקים את הבלילה לצורת עיגול (כמו שפעם היינו עושים פנקייק) 2-3 דקות עד שיש בועות, והופכים ל2-3 דקות נוספות, ומוציאים.
3 בקערה מערבבים – עלי מיקס ירוקים איזה שבא לנו, פטל טרי או פרי מגניב אחר.
4 מתבלים לימון שמן זית ומלח ושמים מעל. וואו איזה ביס.