סהרוני שקדים ללא גלוטן של מיכל לוי אלחלל

מתכון קל להכנה וכשר לפסח לסהרוני שקדים! סהרוני שקדים ללא גלוטן, פריכים וטעימים. קינוח מושלם למימונה. עוגיות בטעם של מרציפן אפוי והרבה יותר בשלושה מרכיבים בלבד! גם בגרסה הטבעונית העוגיה היא מעדן!!

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
15 דקות
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1/2 2 כוסות + 2 כפות שקדים טחונים דק – קמח שקדים (270 גרם)
1/3 כוס דבש או מייפל ( 80 מ״ל)
100 מ״ל חמאה מומסת או שמן ( מומלץ שמן קוקוס)
1/3 כוס שקדים פרוסים ( לא חובה)
2 כפות אבקת סוכר לקישוט ( לא חובה)
אופן הכנה
1 בקערה בינונית מערבבים את כל המרכיבים לעיסה דביקה ( אם העיסה דביקה מידי מוסיפים עוד כף שקדים טחונים).
2 מחממים תנור ל 165 מעלות טורבו או 170 מעלות חום רגיל.
3 מהעיסה יוצרים כדורים בקוטר 2.5 ס״מ ומהם יוצרים סהרונים. מעבירים לתבנית מרופדת ומפזרים מעל שקדים פרוסים לקישוט.
4 אופים 10-12 דקות או עד שמזהיב ומתייצב. מצננים לפחות 15 דקות ומעבירים לצלחת הגשה. אפשר לקשט באבקת סוכר.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם: