לזנית גבינות קלה להכנה
המנה האהובה על גארפילד! לזנית גבינות הכי טעימה שיש! מתכון קל להכנה של עומר מילר ללזניה הכל כך מוכרת והאהובה של גארפילד. לזניה מפוצצת בגבינה ופטריות.
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל


מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 חבילה דפי לזנייה אסם
שמן זית
4 שיני שום
1 קופסא קטנה רסק עגבניות
1 פחית עגבניות מרוסקות
10 עלי בזיליקום
10 פטריות שמפניון
10 פטריות פורטבלה מרינה פטריות
1 ליטר חלב
50 גר חמאה
50 גר קמח
1 אגוז מוסקט
100 גר פרמזן
10 גר מוצרלה יבשה מגוררת

אופן הכנה
1 בשמן זית מטגנים שום עד הזהבה
2 מוסיפים רסק ועגבניות מרוסקןת
3 מבשלים כמה דק. מוסיפים עלי בזיליקום. מבשלים רבע שעה.
4 פורסים פטריות ומזהיבים בשמן זית.
5 מסדרים בתבנית דפי לזנייה, רוטב, שכבת פטריות וחוזרים על זה פעמיים נוספות.
6 בסיר ממיסים חמאה וקמח ומערבבים
7 מוסיפים חלב ומבשלים להסמכה
8 מתבלים ויוצקים על הלזניה
9 מפזרים מוצרלה ופרמזן ומכניסים לתנור ל45 דק
10 מגישים חם ובתאבון!