סופגניות ללא סוכר

מתכון לסופגניות ללא סוכר, עם תחליפי סוכר שאתם מעדיפים

זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעתיים
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

50 גרם שמרים טריים
1 כוס תחליף סוכר (למשל סטיביה)
1 כוס מים פושרים
1 ק”ג קמח לחם
6 ביצים גדולות
50 גרם חמאה רכה
1/4 כוס שמן קנולה
1 כף קורנפלור
1 כף שטוחה מלח
1 כפית תמצית וניל איכותית
שמן לטיגון
ריבה ללא סוכר
אופן הכנה
1 שמים שמרים ותחליף סוכר בקערת מיקסר עם וו לישה וממיסים במים פושרים. מוסיפים קמח, ביצים, חמאה, שמן קנולה, קורנפלור ותמצית וניל ומערבבים כ-10 דקות במהירות איטית-בינונית עד לקבלת בצק אחיד וחלק. מוסיפים מלח ולשים עוד כ-2 דקות עד לקבלת בצק חלק ודביק
2 מניחים את הבצק בקערה משומנת, מכסים בניילון נצמד או במגבת לחה ומתפיחים כ-30 דקות עד שהבצק מכפיל את נפחו
3 מחלקםי את הבצק לכדורים ומניחים על תבנית עם נייר אפייה משומן, מכסים ומתפיחים שוב
4 מחממים שמן עמוק בסיר גדול לטמפ’ של 170 מעלות ומטגנים בכל פעם 4-3 סופגניות כ-4 דקות מכל צד עד הזהבה קלה. מעבירים לנייר סופג ומצננים כ-5 דקות
5 לפני ההגשה ממלאים בריבה ללא סוכר, או כל תוספת שאוהבים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם

    אולי יעניין אותך גם:

    בתי בד ישנים ומודרניים

    פותנה ג'אבר | 06.05.2024

    פסטה מק אנד צ'יז

    עומר מילר | 06.05.2024