מעשנת בשר חכמה ודיגיטלית – חוויה קולינרית בלתי נשכחת

בחשיבה מחודשת על התפתחות תחום המסעדות בארץ, ניתן ללמוד רבות על היחס של ישראלים לקולינריה. בעבר הסיבה העיקרית שאנשים יצאו לסעוד היא הנוחות. אין צורך להתאמץ, לנקות כלים ולזכור להוציא את האוכל מהתנור וכו'. אך היום, הסיבה שהולכים למסעדה היא החוויה עצמה, וההזדמנות לאכול מאכלים איכותיים ושונים שלא זוכים לאכול בבית. העולם הקולינרי משתנה, מתפתח, ועובר תהליך אבולוציה בכל העולם. והיום, יש דרך אחרת לחוות את האוכל האיכותי – תופתעו לראות כמה קל ליצור ארוחות טעימות ביותר בגריל מעשנה של חברת טרייגר. עם המעשנה שלנו, כל פעם שתצאו למסעדה תתגעגעו לאוכל של בית

הכתבה בשיתוף traegergrills

מעשנת בשר חכמה ודיגיטלית . קרדיט תמונה: Traeger- ברוך ברנר

טרייגר – אין טעם ברגיל אחר

בשוק המנגלים והמעשנות ישנם מתחרים רבים מאוד, וחשוב לבחור נכון, כיוון שאיכות המכשיר ישפיע על טעם האוכל וקלות ההכנה. ובדיוק כאן נכנסת חברת טרייגר לתמונה. היא מובילה בשוק המעשנות מאז הקמתה בשנת 1985. החברה ממשיכה לפתח ולשדרג את הטכנולוגיה שלה ועוסקת בייצור וייבוא הגרילים שלנו בכל רחבי העולם, כך שאנחנו יכולים להבטיח לכל לקוח את החוויה המדהימה הזו. התוצאות המדהימות שאנחנו מספקים אינן דורשות הרבה יותר מלסובב כפתור, לזרוק את האוכל שלך על הגריל וללכת להנות עם משפחה וחברים. הטרייגר יעשה בשבילך את כל העבודה. 

למעשנות הבשר שלנו יש מספר יתרונות מדהימים, ובינהם מנעד הטמפרטורות הרחב ביותר. המנגל יכול להשאר בטמפרטורות נמוכות לאורך זמן רב וגם לצלו בטמפרטורות גבוהות דבר במבטיח תוצאות מצוינות גם כשאתם מחפשים לצלות, לעשן, לאפות צלי או לצלייה. והעבודה שלכם קלה ומהירה. אפילו ניתן לשלוט במכשיר הטרייגר מרחוק דרך אפליקציה בטלפון.

שבבי עץ לטרייגר

שבבי עץ לעישון איכותיים חשובים ביותר בהפקת עשן בריא מכיוון שאם השבבים שרכשתם לגריל שלכם מייצרים עשן באיכות נמוכה יותר הם ישפיעו את איכות וטעם האוכל. ניתן להבחין בקלות את ההבדל בין השבבים במבחן הטעם, ולכן יש חשיבות גדולה בבחירת שבבי עץ איכותיים העשויים מ-100% עץ טבעי. שבבים אלו צריכים להיות נקיים לחלוטין מחומרי דבק, כימיקלים ותוספות אחרות. שבבי העץ של חברת טרייגר נמכרים תחת אישור ה-FDA האמריקאי והם נקיים לחלוטין מכל מזיקים אלו. כל זן עץ יספק ניחוחות שונים, ולכל זן השפעה ייחודית על טעם הנתח. בנוסף לכך, ניתן לערבב סוגים שונים של שבבי עץ כדי ליצור תערובות שונות ומובחן שישפרו את הטעם של הבשר והירקות כאחד. באתר שלנו תמצאו מגוון רחב של סוגי שבבי עץ העשויים ממיני עצים שונים, וכל סוג מספק תוצאות שונות. פיטמאסטר מקצועי יכול לזהות את ההשפעה של כל זן עץ על הטעם, להתאים את השבבים המתאימים למנה המתאימה, להוסיף את הכמות המדויוקת בזמן המדויק בשביל התוצאות הרוצויות. אך אם יש לך גריל של טרייגר, לא צריך להגיע לרמת מומחיות שכזו כדי להגיע לתוצאות מדהימות – כל שבבי העץ של טרייגר מצוינים, וכולם מתאימים לכל דבר. כדי לבחור את הסוגים המתאימים לכם ביותר, נסו להבין אם אתם מעדיפים טעם עדין ופירותי כמו פקאן, מייפל ודובדבן. רוב האנשים נמשכים מאוד לטעם ההיקורי הקלאסי. או אולי אתה מחפש במיוחד את הטעם החזק והמודגש של מסקיט? אנו מזמינים אותם להתנסות בתערובות שונות לארוחות שונות ולשתף מה דעתכם בקהילת הטרייגריסטים שבפייסבוק. ועוד משהו קטן, כשיש לך טרייגר, אין צורך לעבוד קשה כמו פיטמאסטר: הפיקוד החכם יזין את האש בצורה מדודה ומדויקת עד לקבלת הטמפרטורה המושלמת ועשן כחול דליל.

נשמח לעזור לכם עם כל בקשה, בעיה או ייעוץ. כל הפרטים ניתן למצוא באתר שלנו https://www.traegergrills.co.il/ אתם מוזמנים ליצור איתנו קשר בטלפון מספר: 1800-10-12-84 או לבקר אותנו באולם התצוגה שלנו בכתובת יד חרוצים 6, נתניה.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם