מלבה גבינה נקטרינה ותות שדה של מיקי שמו – קינוח בכוסות

קינוח כוסות להגשה כיפית באירוח וקל להכנה של מלבה גבינה , נקטרינה ותות שדה מתוך "מיקי שמו אופה מהלב"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

המרכיבים ל – 8 – 6 כוסות:
לקולי תות שדה:
225 גרם מחית תות שדה
150 גרם דקורג’ל ניטרלי (לרכישה בחנויות המתמחות)
20 מ”ל מיץ לימון סחוט טרי
לקציפת גבינה:
250 מ”ל שמנת מתוקה
½ כוס פחות ½ 1 כפות סוכר (80 גרם)
1 כף אינסטנט פודינג וניל
125 גרם גבינת ריקוטה
120 גרם גבינת שמנת ניו יורק 5%
1 כפית משחת וניל
לקרמבל שקדים:
100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
½ כוס סוכר דמררה (100 גרם)
1 כוס + 2 כפות אבקת שקדים (100 גרם)
2/3 קמח מנופה (100 גרם)
100-60 גרם מוזלי – לפי הטעם
לקישוט:
תות שדה
פניני קראנץ
להרכבה:
2 נקטרינות בינוניות חתוכות לקוביות קטנות עם מעט סוכר ומיץ לימון לפי הטעם
אופן הכנה
לקולי תות שדה:
1 מכניסים את כל המרכיבים למד ליטר ומבלנדרים בעזרת בלנדר מוט. מוזגים לתבנית הסיליקון (לא עד קצה השקע) ומקפיאים למשך שעה-שעתיים.
לקציפת גבינה:
1 מקציפים את כל החומרים למשך 3 – 2 דקות, בתחילה במהירות בינונית ולאחר מכן מגבירים. הקציפה צריכה להיות אחידה וחלקה.
2 מעבירים את קציפת הגבינה לשקית זילוף ומכניסים למקרר.
לקרמבל שקדים:
1 מערבלים במיקסר את כל החומרים עד לקבלת בצק אחיד.
2 בעזרת כפית או בעזרת הידיים יוצרים גבעות קטנות של הבצק על גבי תבנית אפייה. אופים ב-160 – 150 מעלות במשך כ-15 דקות, עד לקבלת גוון זהוב.
להרכבה:
1 מניחים בכוס כשתי כפות מהנקטרינות החתוכות.
מזליפים את קציפת הגבינה עד ½ מהגובה.
1 מניחים את הקולי ודוחפים אותו מעט פנימה.
2 מזליפים עוד שכבה מקציפת הגבינה.
3 מעל הקציפה מניחים קרמבלס.
4 מעטרים בתותי שדה הטבולים בקולי המופשר, ואפשר לפזר גם מעט מוזלי.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות