מסבחה שעועית לימה וראגו פטריות של אבי ביטון

אבי ביטון מכין יחד עם ירדן הראל מסבחה צמחונית משעועית לימה עם פטריות ובצל שצרבו במחבת. מתוך התוכנית “במטבח עם אמא”.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

למסבחה:
250 גרם שעועית לימה מושרת ומבושלת עד לריכוך
שן שום כתושה
מיץ מחצי לימון
4 כפות שמן זית
מלח
פלפל
לפטריות:
2 בצלים פרוסים
5 פטריות פורטובלו חצויות
2 עגבניות ללא גרעינים וקליפה חתוכות לקוביות
2 פלחי לימון קצוצים (עם הקליפה)
צרור פטרוזליה קצוצה
שן שום כתושה
4 כפות שמן זית
מלח
פלפל

אופן הכנה

אופן הכנה
1 מעבדים את כל המרכיבים בעזרת בלנדר מוט לקרם חלק ואחיד.
2 במחבת כבדה צורבים את הבצל והפטריות בשמן זית במשך כדקה. מוסיפים את יתר המרכיבים וצורבים כדקה נוספת.
3 מגישים את הפטריות על גבי קרם השעועית עם מעט פטרוזליה קצוצה.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות