מתכון עם זיכרון: עוגת קרמבו של שי ארווס ז״ל 

תומר אומנסקי מכין את עוגת קרמבו לזכרו של שי ארווס, לוחם גבעתי שנפל באסון הנמר. עוגת הקרמבו הייתה העוגה האהובה על שי. זו הייתה העוגה הראשונה שהכין מהרגע שנכנס לתחום הקונדטוריה והאפייה. שי היה נוהג לקשט את העוגה עם תותים.

בשיתוף עמותת מתכון עם זיכרון

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבלילה:
כוס שמנת מתוקה חלבי או פרווה
כוס שוקולית
כוס סוכר
כוס שמן
סוכר וניל
כוס קמח תופח
4 ביצים
לקרם:
2 מיכלים שמנת מתוקה
חבילה אינסטנט פודינג וניל
כוס חלב
חצי כוס מים חמים
לציפוי:
מיכל שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר או חלב
אופן הכנה
הכנת העוגה:
1 לערבב את כל המצרכים יחד
2 לאפות את העוגה, ולבדוק עם קיסם שהיא מוכנה.
3 לקרר את העוגה.
הכנת הקרם:
1 לערבב במיקסר את המצרכים עד קבלת מרקם קשיח.
2 לשפוך חצי כוס מים חמים על העוגה.
3 להמתין מספר דקות ולאחר מכן למרוח מעל העוגה את הקרם.
הכנת הציפוי
1 להמיס במיקרו במשך דקה וחצי את השמנת והשוקולד, לערבב יחד.
2 לשפוך על העוגה.
קרדיט: באדיבות המשפחה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות