סלט קיסר של עומר מילר

עומר מילר עם מתכון לסלט קיסר כמו במסעדות ב – 5 דקות עבודה. בשיתוף זיפלוק

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לויניגרט:
4 כפות מיונז
1 שן שום כתושה
1 כפית חרדל חלק
1 קופסת שימורים אנשובי
1 לימון סחוט
1 כף גבינת פרמזן מגוררת
מלח
פלפל שחור
לסלט:
6 יחידות פילה עוף
1 שן שום
1 ענף אורגנו
1 כף שמן זית
לבבות חסה רומית
2 כפות פרמזן
1 בצל סגול
כמו במסעדה. סלט קיסר של עומר מילר ב – 5 דקות עבודה. צילום: נוי דקל
כמו במסעדה. סלט קיסר של עומר מילר ב – 5 דקות עבודה. צילום: נוי דקל
אופן הכנה
הכנת העוף:
1 פורסים את העוף לרצועות.
2 מכניסים את רצועות העוף לשקית ייעודית, מוסיפים אורגנו, קצת שום, סוגרים את השקית ומשקשקים היטב.
3 מבשלים את העוף בשקית על מנת לשמור על העסיסיות למשך 12 דקות במים חמים, משהו כמו 80 מעלות.
רוטב הויניגרט:
1 מכניסים לשקית ייעודית רחבה את כל מרכיבי הרוטב: מיונז, חרדל, שום כתוש, אנשובי ומיץ לימון, אוטמים את השקית ומשקשקים היטב.
2 מוודאים שהעוף מוכן לחלוטין ורך ומקררים.
מרכיבים את הסלט:
1 פורסים בצל סגול לטבעות ומניחים על גבי לבבות חסה רומית.
2 מניחים מעליהם את הירקות ומוסיפים 3 כפות מהרוטב.
3 מתבלים במעט מלח ופלפל.
4 מגרדים פרמזן מלמעלה ומגישים.

מתכונים נוספים:

סלט עוף תאילנדי השף אבי ביטון

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות