שניצלונים שהילדים הכי אוהבים של תמרה אהרוני

תמרה אהרוני מדגימה איך היא מכינה בבית שניצל לילדים ומה הסוד שלה לשניצלונים המושלמים ב- 5 דקות עבודה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

שניצלונים
500 גרם חזה עוף משוטח לשניצלים
2 ביצים
1 כף מייפל או דבש
1 כף חרדל
1 כף מיץ לימון
1 שן שום כתושה
מלח ופלפל
מעט עלי טימין
לציפוי
1.5 כוס פירורי לחם
¼ כוס שומשום
מעט עלי טימין
מלח ופלפל
שמן לטיגון
שניצלונים
השניצלונים שהילדים של תמרה אהרוני הכי אוהבים. צילום: נוי דקל
אופן הכנה
1 חותכים את החזה לרצועות.
2 בשקית זיפלוק ייעודית מערבבים את הביצים עם המייפל, חרדל, טימין, מיץ לימון, גרידת לימון, שום, מלח ופלפל.
3 מכניסים את רצועות העוף לשקית, סוגרים היטב ומעסים את השקית עד שהעוף מצופה היטב בתערובת.
4 בשקית נוספת מערבבים את פירורי הלחם, השומשום, הטימין, מלח ופלפל.
5 מוציאים את רצועות העוף מהשקית מנערים היטב ומכניסים לשקית עם פירורי הלחם.
6 סוגרים את השקית ומשקשקים עד שהעוף מצופה היטב בפירורים מכל צדדיו.
7 במחבת רחבה מחממים שמן גובה של כ-1 ס״מ.
8 מוציאים את השניצלונים מהשקית, מנערים את עודפי הפירורים .
9 כשהשמן חם מטגנים בו את השניצלונים משני הצדדים עד שהם זהובים.
10 מגישים עם קטשופ, חרדל ומלפפון חמוץ.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות