דג בעגבניות שמש של רון יוחננוב

מתוך היוחננוב'ס, מתכון של רון יוחננוב לדג לערב פסח, נתחי דג עם עגבניות בכל מיני צבעים, שום ופלפל חריף. מנה עיקרית מושלמת לליל הסדר

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
40 דק'
כשרות
כשר

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

6 פילה דג
12 שיני שום שלמים
סלסלת עגבניות שרי (מכל סוג שאוהבים)
פלפל צ'ילי חריף טרי
תימין טרי
פלפל חריף שלם
פלפל צ'ילי חריף שלם
5 כפות ממרח פסטו
מלח / פלפל שחור
5 כפות שמן זית
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל-200 מעלות
2 מרפדים תבנית בנייר אפייה
3 מניחים את כל המרכיבים למעט הדגים בתבנית אפיה
4 מניחים מעל הכל את הדגים ומורחים אותם בממרח פסטו
5 מכניסים לתנור לאפייה (לא מכוסה) ל-30 דקות
6 נותנים לעגבניות ולדג לקבל שיזוף משגע שיקפיץ את הטעם
7 אפשר באמצע האפיה להפוך את הדג בזהירות ולהזהיב מהצד השני

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם

    אולי יעניין אותך גם:

    בתי בד ישנים ומודרניים

    פותנה ג'אבר | 06.05.2024

    פסטה מק אנד צ'יז

    עומר מילר | 06.05.2024