למה "אסלי עמוס"?

"אסלי" הינה מילת סלנג למשהו מְצֻיַּן, מְעֻלֶּה, מְשֻׁבַּח, אורגינל, ו-'עמוס' הוא אבא שלנו, דור שני למשפחת קצבים.

איך הכל התחיל?

עוד בלוב כשסבא עבד בפירוק בקר ובמכירתו אבא היה תמיד שם לעזור וללמוד. סבא החליט לעזוב את טריפולי לאחר שהגרמנים הכריחו אותו לעבוד עבורם. הוא לקח את משפחתו ועלה לארץ דרך איטליה. אבא הבן הבכור אז בגיל 13 ידע שהמצב הכלכלי בבית הוא הישרדותי ולכן פרש מלימודיו כמחויבות משפחתית ועמד לצד אביו באטליז הקטן שסבא פתח ביפו בכספים שהשאיל מבן משפחה. בזמן שסבא יצא לבית המטבחיים אבא ניהל את החנות. כך במשך שנים ליווה אבא את סבא ועבד כשכיר באטליז שלו. ביום שהחליט אבא להקים משפחה ידע שהגיע הזמן להגשים חלום ולפתוח אטליז משלו. אבא התחיל את דרכו כקצב צעיר ונמרץ בעל חזון, נחוש ובלתי מתפשר באיכות. בשנת 1962 באטליז הקטן שפתח ברח' יפת ביפו החליט אבא לפתח קו יצור עצמי של מרגז, טחול ממולא, קבב, המבורגר ומבחר בשרים מיוחדים לבישול ולמנגל. הטעמים המיוחדים והביתיים זכו לאהדה ופרגון שעברו מפה לאוזן, לקוחות הגיעו מהצפון ומהדרום ובמהרה האטליז הפך כמוקד עליה לרגל לאוהבי הבשר האיכותי ואניני הטעם.

עמוס אסלי
עמוס אסלי

מי אנחנו?

בשנת 2004 יובל בנד ז"ל החתן היזם ואחד המייסדים הגה את הרעיון לחלום והרצון העז להמשיך את השם של אבא, לכן התמונה שלו והשם שלו בראש החברה, רצינו להראות לו מה הוא הצליח לפתח כאן בארץ ישראל שהגיע אליה כעולה חדש מחוסר כל לאחר שעזב עם אבא שלו והמשפחה מלוב במלחמת העולם השנייה.
החלום היה למסד את הידע הרב של אבא ולהקים מפעל בוטיק בעל כושר הפצה ארצי על טהרת האיכות ובכך להמשיך את מפעל החיים שהוביל אבא במשך השנים בתחום הבשר. המתכונים הסודיים של אבא (עמוס) הופקדו בידיה של אימא (שולה) האמונה על הכנת התיבול לכל מוצר ומוצר.

מה מייחד אותנו?

ההתמחות שלנו היא הליך הייצור הביתי מסורתי, תוך הקפדה על טהרת איכות חו"ג: 100% בשר מנתחים מובחרים ולא מעובדים בתוספת שומן בקר או כבש עם ירק ובצל או שום, ללא חומרים משמרים, ללא תחליפי בשר (סויה/חלבון מן הצומח), ללא מייצבים וללא חומרי טעם וריח,

הקבב של הקצב
הקבב של הקצב

בעבודת יד המעניקה באהבה לכל מוצר מגע אישי וטעם שאין לאף אחד.

בין מוצרינו: נקניקיות מרגז, צ'וריסוס ונקניקיות אסאדו המתאימות לילדים, המבורגרים וקבבים במגוון טעמים, מסרן (מעיים בקר ממולא), קישקע ועוד….. בכשרות חלק למהדרין לשיטת הבית יוסף.

אנחנו גאים בתהליכי היצור ברמה הגבוהה, בהקפדה על ניקיון ועל סטריליות ועל חומרי הגלם המובחרים.

גאים להיות בין המפעלים הבודדים בגודל שלנו שמחזיקים תעודת HACCP.

קהל היעד שלנו הוא כל מי שמחפש איכות, מעריך איכות ויודע ליהנות מטעמים ייחודיים ובעיקר חשוב לו מה הוא והיקרים לו אוכלים.

בין לקוחותינו:

מעל ל – 200 קצביות וסופרים פרטיים, חברות קייטרינג, מסעדות שף ובורגריות.

פריסת נקודות המכירה שלנו היא מגדרה בדרום ועד לפרדס חנה כרכור בצפון והשאיפה היא להגיע לפריסה ארצית נרחבת.

כ- 60% מלקוחותינו הינם לקוחות וותיקים המלווים אותנו לאורך שנים.

חברת אסלי עמוס מתחייבת להקפדה על סטנדרט ייצור גבוה  ייחודית במינה

הרצון לתת יותר ולהיות אחר הוא המניע העיקרי שלנו, כמו שתוכלו לגלות כבר מהביס הראשון.

את המעדנים שלנו אנו מציעים ללקוחות שלנו באפשרויות שונות:

כמותג שלנו, כמותג פרטי ובמכירה סיטונאית בתפזורת לשוק המוסדי.

אסלי עמוסשקוף שזה בשר!

מפעל בוטיק משפחתי למעדני בשר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם

    אולי יעניין אותך גם:

    בתי בד ישנים ומודרניים

    פותנה ג'אבר | 06.05.2024

    פסטה מק אנד צ'יז

    עומר מילר | 06.05.2024