עוגת תפוחים מקורמלים הפוכה ומושלמת

מתכון לעוגת תפוחים הכי קלה להכנה שיש, התפוחים המקורמלים נותנים את הטעם המיוחד והשונה מעוגות פירות בחושות רגילות. בקיצור, רוצו להכין

זמן הכנה
15 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2-3 תפוחים
5-6 אגוז לוז קצוצים
לבלילת העוגה:
3 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
1 כוס יוגורט
1 שקית סוכר וניל
1 שקית אבקת אפייה
2.5 כוסות קמח
לקרמל:
חצי כוס סוכר
3 כפות מים
אופן הכנה
1 מקלפים את התפוחים ופורסים אותם לרצועות
2 מניחים נייר אפייה בתחתית תבנית העוגה ומשמנים
3 מניחים את התפוחים על הבסיס ומפזרים עליהם מעט אגוזי לוז קצוצים
הקרמל:
1 מניחים את הסוכר במחבת ומקרמלים אותו על ידי ערבוב מתמיד על אש בינונית
2 מוסיפים מים ומערבבים אותו עם הסוכר במהירות
3 יוצקים את הקרמל על התפוחים
לבלילה:
1 מחממים תנור ל 180 מעלות
2 מקציפים את הביצים, הסוכר וסוכר הווניל לקצף
3 לאחר מכן מוסיפים יוגורט ושמן
4 מנפים ומערבבים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים עם הבלילה
5 יוצקים את הבלילה מעל התפוחים ומכניסים לתנור למשך 35-40 דקות
6 מוציאים מהתנור, מחכים שיתקרר לפני שהופכים על צלחת הגשה ומגישים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות