קציצות כרישה בתנור

קציצות כרישה בתנור שאוכלים בחגים, אלה שמוצאים על השיש לפני ההגשה לשולחן וטורפים כבר 20 לפני שמתחילה הארוחה – בגרסה האפויה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

4 ראשי פראסה גדולים (כרישה – רק החלק הלבן)
רבע כוס שמן חמניות
2 ביצים
150 גרם פירורי לחם או קמח מצה
מלח ופלפל שחור
2 כפות שמן קנולה
קציצות כרישה בתנור
קציצות פראסה בתנור
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 180 מעלות
2 פורסים את הכרישה לטבעות ברוחב 1/2 סu0022מ
3 שוטפים אותה, מסננים, מצננים וסוחטים היטב
4 מחממים שמן בסיר ומוסיפים את טבעות הפראה ומטגנים תוך כדי ערבוב במשך 3-4 דקות ומבלי להזהיבן. יוצקים מים עד לכיסוי טבעות הפראסה ומבשלים על אש קטנה במשך 40 דקות או עד שהן מתרככות
5 מעבירים את טבעות הפראסה למסננת. מניחים לה להתקרר בטמפרטורת החדר 15 דקות ולהגיר נוזלים
6 סוחטים היטב את טבעות הפראסה ומכניסים לקערה, מוסיפים ביצים, פירורי קמח מצה, מלח ופלפל
7 יוצרים מהתערובת קציצות ומניחים בתנית אפייה על נייר אפייה
8 מכניסים לתנור לאפייה של 20 דקות, באמצע להפוך צד של הקציצות
9 בתאבון!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות