מגדל פרנץ' טוסט חלה מתוקה של לירן רוזן

מתכון מוש לבראנץ' המושלם לשבת בבוקר עם החלה שנשארה מהארוחת ערב – מגדל פרנץ' טוסט עם קינדר, מילקה, נוטלה ועוד מלאאא סוגי שוקולדים, הפרנץ' טוסט הכי טעים והכי מושחת שטעמתם

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

חלה מתוקה
ביצה
חלב
מלח
חמאה מלוחה
סוגי שוקולד רבים: ממרחית לבן, נוטלה, מילקה, טופיפי, שוקולד לבן וחום, קינדר בואנו , וופל לואקר, רבע לשבע
קצפת
אבקת סוכר
אופן הכנה
1 פורסים את החלה לחתיכות עבות. מחממים מחבת על אש בינונית-גבוהה וממיסים בה חמאה מלוחה.
2 בצלחת נפרדת טורפים ביצה אחת יחד עם מעט חלב, כך שהבלילה לא לבנה מידי ומוסיפים קורט מלח. טובלים את חתיכות החלה בבלילה שטרפנו ומחכים שתיספג קצת בלחם לפחות 10 שניות לכל חתי
3 מטגנים במחבת את שני צידי חתיכות החלה הספוגים בביצה ובחלב עד להשחמה ומניחים בצלחת.
4 עושים מגבל לפי כמות החלות שטיגנתים ובין לבין מורחים ממרחית לבנה ונוטלה. בין לבין השכבות גם מוסיפים, חתיכות רבע לשבע ושוקולדים לפי מה שרוצים.
5 מעל מזלפים קצפת, ומלא שוקולדים כולל הוופל לואקר ומסיימים במעט אבקת סוכר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות