סופגניות תות

אין יותר טעים מסופגניה עם ריבת תות בתוכה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

4 וחצי כוסות + 2 כפות קמח
3 כפיות שמרים יבשים
0.5 כוס סוכר
75 גר' חמאה רכה חתוכה לקוביות
0.5 מכל שמנת חמוצה
0.75 כוס חלב פושר
3 ביצים
כפית מלח
כף רום
קליפה מגוררת מ-0.5 לימון
0.5 כפית תמצית וניל
למילוי:
ריבת תות
לקישוט:
אבקת סוכר
אופן הכנה
1 בקערת מיקסר עם וו לישה שמים יחד קמח, שמרים, סוכר, חמאה, שמנת חמוצה, חלב, ביצים, מלח, רום, קליפת לימון ווניל ולשים במשך 10-12 דקות, עד שמתקבל בצק אחיד ומעט דביק
2 מעבירים את הבצק למשטח מקומח ויוצרים צורה כדורית
3 מעבירים את הבצק לקערת התפחה משומנת קלות, מכסים ומתפיחים עד שהוא כמעט מקבל נפח גדול יותר
4 מחלקים את הבצק ל-2 חלקים וכל חלק מחלקים ל-12 יחידות
5 יוצרים מכל פיסת בצק עיגול ומניחים על גבי מגש משומן. משמנים את החלק העליון של כדורי הבצק ומתפיחים עוד כשעה עד שהכדורים כמעט מכפילים את גודלם
6 מחממים בסיר שמן עמוק בטמפרטורה של 170 מעלות ומטגנים את הסופגניות במשך 3-4 דקות מכל צד
7 מוציאים לתוך צלחת עם נייר סופג. מצננים כמה דקות בטמפרטורת החדר וממלאים בריבה
8 מגישים את הסופגניות חמות עם אבקת סוכר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות