איך מכינים סטייק בנינג’ה?

קבלו איך מכינים סטייק בנינג'ה ספידי, הכי קרוב למנגל שתכינו. עקבו אחרי השלבים והתרכזו בהכנה של הבשר ואתם תהיו בהלם מכמה שהסטייק טעים לאכילה

קרדיט: חיה טבואדה
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
40 דק'
כשרות
בשרי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

800 גרם נתח טי-בון מיושן או פריים ריב, או סטייק מיושן ללא עצם – סינטה/אנטריקוט/ניו יורק
2 כפות שמן זית
0.5 כפית מלח גס
0.25 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
הקדמה
1 זהו מתכון להכנת סטייק אחד גדול ומדהים עבור זוג סועדים או קרניבור רעב רציני. נסו לא להתחכם והמנעו מלבשל באותו המכשיר גם תוספות, ירקות ושאר קישוטים אלא התרכזו בבשר. רוצים תוספות? תכינו אותן במקביל או לפני.
1 מוציאים את הסטייק מחוץ למקרר כשעה לפני הצלייה (חצי שעה בקיץ) ומניחים אותו על רשת שמתחתיה פרוס נייר אפייה.
2 מורחים את הסטייק בשמן זית, ממליחים ומפלפלים את כל צדדיו כולל העצם או צד עם שומן – יותר ממה שנדמה לכם שצריך.
3 בזמן שהסטייק משווה טמפרטורה ונח לו, מכינים את הספידי: פותחים את המכשיר, מכניסים את צלחת הטיגון לסיר במיקום התחתון (עם הרגליים מקופלות פנימה) ומעבירים את המתג החכם למצב טיגון באוויר/בישול; בוחרים את תוכנית טיגון באוויר – מכוונים ל-200 מעלות צלסיוס ומכוונים את הטיימר ל-20 דקות. במידה ואתם צולים סטייק על העצם, כוונו את הטיימר ל-25-30 דקות.
4 סוגרים את המכסה, לוחצים על כפתור התחלה/עצירה ומפעילים את המכשיר ריק לצורך חימום מקדים של 5 דקות.
5 לאחר 5 דקות חימום מקדים, פותחים את המכסה, מניחים את הסטייק על גבי צלחת הטיגון, סוגרים וממשיכים בבישול.
6 לאחר כ-7 דקות, פותחים ובעזרת מלקחיים, הופכים את הסטייק לצדו השני; סוגרים וממשיכים בבישול.
7 כשנגמר הזמן, מוציאים את הסטייק מהמכשיר ובשלב הזה הוא צריך להיות שחום ומוכן למידת MR; במידה ויש ברשותכם טרמומטר לבשר – זה הזמן לשלוף אותו ולבדוק את הטמפרטורה הפנימית של הנתח – היא צריכה להיות בין 50-55 מעלות צלסיוס.
8 מומלץ להניח את הסטייק על רשת, לכסות בנייר כסף ולתת לנתח להשוות טמפ׳ למשך כ-10-15 דקות או עד שהטרמומטר יראה 60 מעלות צלסיוס ואז הנתח יהיה ברמת צלייה של MEDIUM; בהתאם לכלל האצבע הזה, אפשר לצלות יותר או פחות את הסטייק כדי לקבל רמת צלייה נמוכה או גבוהה יותר.
9 אחרי שהסטייק נח, מעבירים לקרש חיתוך, פורסים נתחים עבים ומגישים עם שמן זית איכותי או חרדל צרפתי חריף.
@ninja.il

מכירים את הסטייקים העסיסיים האלה שלוקח המון זמן להכין? עם הנינג'ה ספידי שלנו תוך מספר דקות יש לכם סטייק שלא נופל ממסעדת גורמה! שריג היבואן הרשמי. סטייקבנינג'ה נינג'הסיפידי #ninja #ninjaspeedi #סטייקטיבון #מהיר_ועוצמתי #speediMeals

♬ original sound – נינג׳ה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות