ספינג' מרוקאי עם ערק
מתכון מעולה לספינג' מרוקאי עם ערק, אוורירי, פריך וקל להכנה
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דק'
כשרות
פרווה
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
1 כפית סוכר
1 כף ערק
1 כפית מלח
2 כפות שמן
3 כוסות מים פושרים
שמן לטיגון
אופן הכנה
1 בקערה מערבבים את הקמח, השמרים והסוכר עד לקבלת בצק דליל
2 אוספים את הבצק לגומה
3 מוסיפים את השמן והמלח ואת 2 כפות המים
4 ומניחים את הבצק לתפוח כשעה
5 לאחר התפיחה לשים את הבצק ויוצרים עיגולים עם חור באמצע
6 מחממים שמן עמוק
7 את העיגולים שיצרנו מכניסים לתוך השמן החם
8 מטגנים עד להזהבה
9 בתאבון!