מחבצת חלווה וחמצוצים של תומר בלס: הביס המושחת

רוצים להכין נשנוש קטן לאמצע היום שיהיה שווה את הקלוריות. ביס מושחת של מחבצת חלווה וחמצוצים מתוך “סיפור על אהבה ולחם” עם תומר בלס האופה הירושלמי – מתארחת אפרת ליכטנשטט

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

200 גרם מחמצת לבנה
כף שמן זית
כף סוכר
מי סוכר- 50 מל מים רותחים+50 גרם סוכר, ומוסיפים זרזיף מי ורדים
1 גליל גבינת סנט מור
חופן חמצוצים
100 גרם שערות חלווה
50-100 גרם ממרח חלווה
אופן הכנה
1 משתמשים במחמצת לבנה, מוסיפים לה מעט מים כדי שתהיה דלילה יותר,
2 שמים במחבת מעט שמן זית ויוצקים את המחבצת לתוך 2-3 רינגים (בגודל שבא לנו), 2-3 דקות השחמה מכל צד (כמו שפעם היינו עושים פנקייק).
3 מפזרים מעט סוכר לפני שהופכים לצד השני, ומוציאים.
4 יוצקים מי סוכר עם מעט מי ורדים, פרוסה עגולה מגבינת סנט מור, קוצצים חמצוצים (או כל ירוק אחר שבא לנו) ומערבבים אותם עם שערות חלווה, ומניחים בעדינות על הגבינה.
5 מקשטים בזילוף (לא חובה J) בממרח חלווה.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות