תפוחי אדמה קריספיים בתנור

הם קריספיים מבחוץ, רכים מבפנים, מתובלים בחמאה, פרמזן ותבלינים. מתכון לתפוחי אדמה הכי טעימים שיש

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

שקית תפוחי אדמה קטנים
100 גרם חמאה
50 גרם פרמזן
1 כפית תימין יבש
1/2 כפית רוזמרין
1 כפית מלח
פלפל שחור
אופן הכנה
1 שוטפים היטב ומכניסים את תפוחי האדמה לסיר וממלאים מים עד לכיסוי, מוסיפים כף מלח ומביאים לרתיחה
2 מבשלים עד שתפוחי האדמה התרככו מאוד
3 מחממים תנור ל 180 מעלות
4 מניחים את תפוחי האדמה במרווחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה
5 מועכים בעזרת תחתית של כוס את תפוחי האדמה (לא עד הסוף) מספיק שהקליפה תתפקע
6 מניחים כפית חמאה על כל תפוח אדמה
7 מפזרים תבלינים ופרמזן מגורד
8 מכניסים לתנור ל 45 דקות
9 מוציאים מהתנור, מחכים קצת שיצטנן ומגישים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות