סופגניות קטנות

המתכון שיגרום לכם להרגיש פחות אשמים שאכלתם כל כך הרבה סופגניות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

3.5 כוסות קמח
רבע כוס סוכר
0.5 כפית מלח
2 ורבע כפיות שמרים יבשים
1 ורבע כוסות חלב פושר
20 גר' חמאה
1 ביצה
שמן לטיגון
8 כפות סוכר
כף קינמון
אופן הכנה
1 בקערה קטנה מערבבים את השמרים עם החלב, מוסיפים את הביצה וטורפים היטב
2 בקערת מיקסר מערבבים כוס וחצי קמח עם הסוכר, מוסיפים את תערובת השמרים והחמאה ובעזרת וו לישה מערבבים כדקה. מוסיפים את יתרת הקמח וממשיכים לערבב כ-5 דקות על מהירות גבוהה, עד קבלת בצק נוח לעבודה
3 מכסים את קערת המיקסר במגבת ומניחים לבצק לתפוח כ-60 דקות או עד הכפלת נפחו
4 מרדדים על משטח מקומח את הבצק לעובי 1.5 סu0022מ. קורצים עיגולים בעזרת חותכן עוגיות בקוטר 4 סu0022מ
5 על מגש אפייה מקומח היטב, מניחים את העיגולים ונותנים להם לתפוח עד הכפלת נפחם, כ-60 דקות
6 מחממים שמן בסיר בינוני ומטגנים את הסופגניות משני הצדדים עד הזהבה
7 מערבבים בקערה את הסוכר והקינמון. מניחים את הסופגניות בתוך תערובת הסוכר ומערבבים היטב

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות