מתכון לפוטטוס מתובל של רון יוחננוב
מתכון לפוטטוס מתובל קלים להכנה, טעימים, קריספים ומתובלים בשלמות, חצי שעה בתנור ויש לכם תוספת מושלמת לכל ארוחה
צילום: יוגב מאיר
זמן הכנה
10 דק
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
40 דק
כשרות
בשרי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
5 תפוחי אדמה גדולים, נקיים עם הקליפה
3 כפות שמן
2 כפות גדושות קורנפלור
כף פפריקה אדומה או תבלין טוסקנה / תבלין קייגין / תבלין גריל – כל תבלין שיש לכם בבית ואתם אוהבים הולך.
כפית אבקת שום או שום גבישי
כף אבקת בצל או אבקת מרק בצל (לא חובה)
מלח
כפית סוכר
פלפל שחור
אופן הכנה
1 חותכים את תפוחי האדמה לפלחים (יחד עם הקליפה) מבשלים את תפוחי האדמה במים חצי בישול – עד שהם רק מתחילים להתרכך.
2 מערבבים בקערה את כל שאר החומרים ללא השמן (רק תבלינים יבשים) עד לקבלת תערובת אחידה.
3 מניחים על תבנית אפייה ומכניסים לתנור לחום 220 מעלות כ-30 דק'.