מתכון לפוטטוס מתובל של רון יוחננוב
מתכון לפוטטוס מתובל קלים להכנה, טעימים, קריספים ומתובלים בשלמות, חצי שעה בתנור ויש לכם תוספת מושלמת לכל ארוחה

זמן הכנה
10 דק
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
40 דק
כשרות
בשרי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
5 תפוחי אדמה גדולים, נקיים עם הקליפה
3 כפות שמן
2 כפות גדושות קורנפלור
כף פפריקה אדומה או תבלין טוסקנה / תבלין קייגין / תבלין גריל – כל תבלין שיש לכם בבית ואתם אוהבים הולך.
כפית אבקת שום או שום גבישי
כף אבקת בצל או אבקת מרק בצל (לא חובה)
מלח
כפית סוכר
פלפל שחור
אופן הכנה
1 חותכים את תפוחי האדמה לפלחים (יחד עם הקליפה) מבשלים את תפוחי האדמה במים חצי בישול – עד שהם רק מתחילים להתרכך.
2 מערבבים בקערה את כל שאר החומרים ללא השמן (רק תבלינים יבשים) עד לקבלת תערובת אחידה.
3 מניחים על תבנית אפייה ומכניסים לתנור לחום 220 מעלות כ-30 דק'.