קוקטייל סנגריטה עם טקילה רוסטר רוחו בלנקו

מתכון לסנגריטה מקסיקנית חריפה המורכבת מטקילה רוסטר רוחו מיוצרת בלב העיר טקילה אשר בחבל חליסקו שבמקסיקו. הטקילה מיושנת בחביות עץ אלון אשר מעניקות לה ארומות וטעמים ייחודיים. תהליכים אלו יוצרים לבסוף טקילה חלקה ועדינה ויחד עם זאת עוצמתית ומורכבת בטעמיה.

מתכון של המיקסולוג דניאל קיסלסי

זמן הכנה
5 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
10 דקות
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

60 מ"ל טקילה רוסטר רוחו אנייחו
200 מ"ל מיץ עגבניות.
50 מ"ל מיץ תפוזים.
30 מ"ל מיץ לימון.
4-5 דשים של טבסקו.
קורט מלח ופלפל.
עלה סלרי קטן.
אופן הכנה
1 לטחון את העלה סלרי יחד עם כל המרכיבים עד לקבלת רוטב נוזלי ואחיד.
2 הגשה-למזוג שוט של טקילה רוסטר רוחו ולצידו שוט של מיץ עגבניות מתובל.

*צריכה מופרזת של אלכוהול מסכנת חיים ומזיקה לבריאות!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות