סברינה כשרה לפסח

הסוד הוא בכמות הסירופ שהסברינה תקבל, פינוק ששווה להשקיע בשבילו

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לסברינות:
3 ביצים בגודל L
כוס סוכר (200 גרם)
שקית סוכר וניל
כוס חלב חד פעמית שתיה קרה/חלב קוקוס לפרווה
1/2 כוס שמן (120 מ"ל) קנולה
2/3 כוס קמח מצה דק לעוגות
2/3 כוס קמח תפוחי אדמה
1 שקית אבקת אפייה כשרה לפסח
לסירופ:
1 כוס מים
1 כוס סוכר
להגשה:
1 מיכל שמנת מתוקה 38% (250 מ"ל)/שמנת צמחית לפרווה
1 אינסטנט וניל צרפתי
1/2 כוס חלב/חלב קוקוס לפרווה
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 בקערה טורפים ביצים, כוס סוכר, סוכר וניל, חלב ושמן. מוסיפים לבלילה קמח מצה, קמח תפוחי אדמה ואבקת אפייה טורפים עד קבלת תערובת אחידה.
3 מכניסים לתבניות משומנות אופים 30 דקות, עד שהעוגות ספוגיות למגע וקיסם שננעץ במרכז יוצא יבש. מצננים מעט.
הסירופ:
1 בסיר מביאים לרתיחה כוס מים וכוס סוכר. מבשלים כ- 2 דקות עד שהסוכר נמס מסירים מהאש.
2 מחלצים את הסברינות מהתבניות, מניחים על מגש מרופד נייר אפייה. בעזרת כף מרטיבים בנדיבות את הסברינות בסירופ. מצננים מעט.
הגשה:
1 במיקסר מקציפים שמנת מתקה ,אינסטנט וחלב לקצפת יציבה. מעבירים את הסברינות לצלחות הגשה. חותכים באמצע את הסברינה כמו סנדוויץ' ומזלפים קצפת

מתוך הבלוג "יפצ'וק מבשלת ואופה"

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות