פסטה פנה עם פסטו פיסטוק של מסימיליאנו
מתכון לפסטה פנה עם פסטו פיסטוק: פסטה ירוקה מהממת עם כל מה שבריא וכל מה שטעים, מנה נהדרת גם לחג וגם ולכל ימות השנה
זמן הכנה
15 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
15 דק'
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
20 גרם פיסטוק קלוף
1/5 קליפת לימון
20 עלי בזיליקום
1/2 כוס שמן זית משק ג'האשן
מלח ופלפל
300 גרם פסטה פנה דיפלומט
50 גרם פרמג'אנו רג'יאנו מגורר
אופן הכנה
1 בסיר גדול מביאים לרתיחה 2 ליטר מים עם 1/2 כפית מלח ומבשלים את הפסטה עד לדרגת אל דנטה.
2 בבלנדר שמים את הפיסטוק, קליפת הלימון, עלי הבזיליקום, שמן הזית המלח והפלפל
3 מכינים פסטו ומוסיפים מים מבישול הפסטה במידת הצורך וטוחנים לממרח.
4 מעבירים לקערה ועוטפים בניילון נצמד, מעבירים למקרר
5 מסננים את הפסטה מצלחתים: פסטה, רוטב פסטו ומעל פרמג'אנו רג'יאנו ומגישים חם