מתכון למרגריטה פסיפלורה עם רוסטר רוחו בלנקו וקוואנטרו

מתכון למרגריטה פסיפלורה פשוטה וקלה להכנה, מרעננת וכיפית המורכבת וקוונרטו ומטקילה רוסטר רוחו מיוצרת בלב העיר טקילה אשר בחבל חליסקו שבמקסיקו. הטקילה מיושנת בחביות עץ אלון אשר מעניקות לה ארומות וטעמים ייחודיים. תהליכים אלו יוצרים לבסוף טקילה חלקה ועדינה ויחד עם זאת עוצמתית ומורכבת בטעמיה.

בשיתוף הכרם

מתכון של המיקסולוג דניאל קיסלסי

זמן הכנה
5 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
10 דקות
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

40 מ"ל רוסטר רוחו בלנקו
20 מ"ל קוונטרו
20 מ"ל רוטן פסיפלורה
40 מ"ל מיץ לימון
אופן הכנה
1 לרוקן פסיפלורה לשייקר
2 לשקשק היטב ולסנן ללאו בול מלאה בקרח עם פס של מלח על הכוס
3 לקשט בחצי פסיפלורה.
4 לחיים!

*צריכה מופרזת של אלכוהול מסכנת חיים ומזיקה לבריאות!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות