מלבי פירות יער של רון יוחננוב

רון יוחננוב, בלוגר האוכל האהוב, מכניס את הצופים למטבח הביתי שלו ושל משפחתו – אשתו אלה ובנותיו ליאור והילה.
הפעם הם מתכוננים לראש השנה ומכינים לקינוח מלבי פירות יער פרווה

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
3.5 שעות
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

ליטר חלב צמחי
400 מ"ל חלב קוקוס
5 כפות סוכר
6 כפות קורנפלור
מי ורדים
לעיטור: קוקוס קלוי / קוקוס רגיל /פיסטוקים
קולי פירות יער:
500 גרם פירות יער קפואים (פטל אוכמניות קפואות)
חצי כוס סוכר
1 כף מים
גרידת לימון
2 כפות פיסטוקים קצוצים דק
אופן הכנה
למלבי:
1 לתוך סיר יוצקים את כל המרכיבים של המלבי מערבבים היטב עד לקבלת נוזל אחיד.
2 מעבירים לחימום על אש בינונית תוך כדי ערבוב עם מטרפה עד שהמלבי מסמיך .
3 יוצקים לתוך כוסות הגשה. מצננים לפחות 3 שעות במקרר לפני ההגשה.
לקולי פירות יער:
1 בסיר קטן מבשלים את הפירות יחד עם הסוכר גריגת הלימון והמים על להבה בינונית 20-30 דקות על אש נמוכה ועד שמעט מסמיך
2 מצננים ולאחר שמצטנן, טוחנים בבלנדר כדקה למרקם חלק.
3 להגשה: מקשטים כל כוס מלבי ברוטב קולי ופיסטוקים.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות