פאני פורי בנינג’ה גריל

הטרנד שכובש את העולם: פאני פורי בנינג'ה גריל! כן כן! תוך 2 דקות יש לכם פאני פורי מנופחים ויפים כאילו ממש עכשיו יצאו מהשמן העמוק

קרדיט: חיה טבואדה
זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
25 דק׳
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

פאני פורי
1 חבילה או 200 גרם פאני פורי
2 כפות שמן זית
מילוי
250 גרם סלמון טרי ללא עור, חתוך לקוביות
0.5 אבוקדו בינוני חתוך לקוביות
2 גבעולי בצל ירוק קצוצים
0.25 פלפל צ’ילי אדום בינוני חריף, פרוס דק (לא חובה)
רוטב
2 כפות מיץ לימון או חומץ אורז
2 כפות רוטב סויה
2 כפיות שמן שומשום
0.5 כפית מלח דק
אופן הכנה
1 בוחרים בתוכנית “טיגון באוויר”, מכוונים לטמפרטורה 180 מעלות, לזמן של 2 דקות ולוחצים start\stop להתחלת החימום מראש.
2 שמים בקערה את הפאני פורי, מעל שמן זית ומערבבים היטב.
3 כשהמכשיר מצפצף לאותת על סיום החימום המוקדם מניחים את הפאני פורי על סלסלת הטיגון במרחק של אצבע אחד מהשני (כי הם מתנפחים) וסוגרים את המכסה.
4 חותכים את הסלמון ואת האבוקדו לקוביות קטנות, קוצצים דק את הבצל הירוק והפלפל החריף ומעבירים הכל לקערה.
5 מעל מוזגים את כל מרכיבי הרוטב ומערבבים היטב.
6 כשהפאני פורי מוכנים, בעזרת כפית או אצבע כף היד נותנים מכה קטנה בראשם ויוצרים חור.
7 ממלאים את הפאני פורי המנופחים בתערובת הסלמון ומגישים.
@ninja.il

מנה מושלמת של פאני פורי סביצ'ה עם כל הרטבים האהובים בשתי דקות הכנה! אנחנו רק נגיד שזאת הולכת להיות ההתמכרות החדשה שלכם. #סכיןהסנטוקו סכיןנינג'ה #Ninjaknive #Ninja נינג'הגריל

♬ original sound – נינג׳ה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות