עוגיות שוקולד צ'יפס במילוי נוטלה

המתכון הכי טוב לעוגיות שוקולד צ'יפס רכות, נמסות בפה, ממכרות ומפוצצות שוקולד.

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לכ-9 עוגיות גדולות
9 כפות נוטלה מוקפאות
1 1/4 כוסות (165 גרם) קמח
1/2 כפית סודה לשתייה
1/2 כפית אבקת אפייה
3/4 כפית מלח
1/2 כוס (110 גרם) חמאה מומסת ומקוררת
1/2 כוס (100 גרם) סוכר חום בהיר דק
1/3 כוס (75 גרם) סוכר מגורען
2 כפיות תמצית וניל
1 ביצה גדולה
כוסות (240 גרם) שוקולד צ'יפס
מלח גס (אופציונלי)
אופן הכנה
1 שמים 9 כפיות נוטלה במגש קרח, או כתלוליות על צלחת ומכניסים למקפיא למספר שעות (עדיף ללילה)
2 מחממים תנור ל 180 מעלות
3 בקערה בינונית, טורפים יחד את הקמח, סודה לשתייה, אבקת אפייה ומלח.
4 לקערה נפרדת מוסיפים את החמאה המומסת והמקוררת והסוכרים
5 מערבבים עד שהתערובת הופכת למשחתית
6 טורפים פנימה את הביצה והוניל עד לקבלת תערובת חלקה
7 מערבבים את החומרים היבשים והרטובים, מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים רק עד לאיחוד
8 לוקחים כפית מהתערובת, משטיחים על היד, מכניסים כדור נוטלה קפוא ומכסים בעוד בצק עוגיות וסוגרים היטב
9 חוזרים על הפעולה ומניחים את העוגיות על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה
10 מכניסים לתנור ל10-12 דקות עד שהעוגיות מזהיבות, נותנים להן להתקרר לפחות 20 דקות ומגישים
11 אם רוצים אפשר לפסר לפני ההכנסה לתנור מלח גס מעל העוגיות להעצמת טעמים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות