מעורב פטריות של תומר בלס

צמחונים נהנים יותר! מעורב פטריות מנה קלילה ומהירה ששמה את המעורב המקורי בכיס הקטן

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מחבת
שמן זית
בצל פרוס לחצאי עגולים
5 שיני שום פרוסות דק
גרם פטריות לחתוך לפרוסות (שמפניון,פורטובלו,יער,שימגי חום שימגו לבן)
מלח
פלפל
כמון
חופן פטרוזיליה קצוצה גס
4 גבעולי בצל ירוק קצוץ
1 לימון
חומץ בלסמי
להגשה:
לחם
סברס
גבינת סנט מור
אופן הכנה
1 מחממים מחבת עם שמן זית, מטגנים בצל עד להשמה, מוסיפים שום ואז את כל הפטריות על אש גבוהה עד שהן מצטמצמות ומפרישות את הנוזלים (כ10 דקות)
2 מתבלים בכמון, מלח, פלפל, מוסיפים את הפטרוזיליה ומערבבים טוב
3 לאחר מכן מוסיפים את הבצל הירוק, סוחטים חצי לימון ומוסיפים מעט חומץ בלסמי
הצעת הגשה:
1 חוצים לחם לשניים ומרוקנים את הביפנוכו. מורחים חומוס, אפשר גם חריף וממלאים במעורב הפטריות שלנו. מוסיפים בצל ירוק קצוץ, מוסיפים עיגולים של סברס (כן כן – סברס), עיגולי עגבנייה עם מעט מלח, וקובייה של גבינה טובה שמחזקת את הכל (ממליץ על סנט מור או קממבר)
2 ביס גדול ואנחנו בחלום

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות