מתכון עם זיכרון: הסהרונים של סהר סעודיין ז״ל 

דורין כהן מכינה לזכרה את הסהרונים של סהר שהיא אהבה מאוד לאכול ולהכין בסופי השבוע כשהגיעה הביתה מהצבא. סהר שירתה כקצינת הדרכה בגדוד 947 שבמערך ההגנה האווירית. יירטה עשרות טילים בהגנה על המדינה, ונפלה מירי מחבלים בשבת השחורה 7.10.23.

בשיתוף עמותת מתכון עם זיכרון

זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעתיים
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

3 כוסות קמח
כוס מים פושרים
⅓ כוס שמן זית (לא ממליצה להחליף באף שמן אחר)
כף שמרים יבשים
חצי כפית מלח
נוטלה או כל ממרח אחר למריחה
מומלץ: להוסיף אצבעות קינדר למילוי
אופן הכנה
1 לשים במיקסר עם וו לישה את כל המרכיבים יחד במשך כ-7 דק.
2 מכסים את הבצק עד להכפלת הנפח (בערך שעה וחצי)
3 מחלקים את הבצק ל-3 חלקים שווים.
4 מרדדים כל אחד מהם על משטח עבודה מקומח.
5 מורחים את הממרח שרוצים, מגלגלים, חותכים לחתיכות קטנות ומכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות (אפיה רגילה) ל-8 דק בדיוק.
6 מוציאים ומפזרים אבקת סוכר
קרדיט: באדיבות המשפחה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות