מילקשייק אייס קפה
ידעתם שאפשר להכין מילקשייק בנינג'ה קרימי? קבלו מתכון פשוט ומעולה של מילקשייק אייס קפה מפנק שמגישים עם קצפת וקינמון
קרדיט: חיה טבואדה
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
24 שעות ו-10 דק׳
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
מילקשייק אייס קפה
2כפות גדושות קפה נמס
2-3 כפות סוכר לבן, לפי הטעם
1/2 כוס מים רותחים לשימוש לפני ההקפאה
1.5 כוסות חלב 3%
1 כפית תמצית וניל
1/4 כוס מים רותחים לשימוש אחרי ההקפאה
הגשה
1 קורט קינמון טחון
2 כפות קצפת מוכנה קנויה
אופן הכנה
1 שמים בכוס הערבול של הנינג’ה קרימי את הקפה הנמס, הסוכר והמים הרותחים. מערבבים היטב עד שהסוכר והקפה מתמוססים במים.
2 מוסיפים את החלב והווניל ושוב מערבבים היטב. מקפיאים למשך 24 שעות.
3 כעבור 24 שעות פותחים את המכסה ויוצקים ¼ כוס של מים רותחים.
4 מכניסים את כוס הערבול למכשיר הנינג’ה קרימי ובוחרים בתוכנית “מילקשייק”. מגישים מייד עם קצפת וקינמון מעל.